Nieuwbouwproject Zuiderlei in Rosmalen

De bijzondere ligging van de 27 woningen in Rosmalen geeft u elke dag weer een vakantiegevoel! Vanaf uw veranda aan de voorzijde van de woningen kijkt u uit over het water en is het heerlijk vertoeven. Droom alvast weg bij de gedachte aan de warme zomeravonden of de prachtige zonsopkomst die u welke dag vanaf uw eigen veranda kunt bewonderen.

De woningen bieden u volop de mogelijkheid om in Zuiderlei uw droomhuis te maken. Hier creëert u de woonkeuken aan de voorzijde van de woning met uitkijk over het water. Kookt u liever met uitzicht op de achtertuin? Ook dat is mogelijk. De woningen zijn flexibel indeelbaar. De woningen zijn standaard voorzien van drie slaapkamers, een ruime badkamer en separaat toilet op de 1e verdieping. Op de 2e verdieping is er meer dan genoeg ruimte om nog een extra slaapkamer(s) te creëren.

Naast een heerlijk terras aan de voorzijde beschikken alle woningen over een grote achtertuin. Vanuit uw tuin heeft u toegang tot de (houten) garage. Aan de achterzijde van uw woning heeft u de beschikking over twee parkeerplaatsen.

De woningen aan de waterkant zijn comfortabele woningen die helemaal klaar zijn voor een energiezuinige toekomst. Het wooncomfort is optimaal en het (energie)verbruik minimaal. De vloerverwarming, goede isolatie en het ventilatie systeem zorgen het hele jaar voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Door slimme technologieën zijn er veel nieuwe gemakken in de woning en is uw energieverbruik altijd inzichtelijk. De zuinige warmtepomp, de zonnepanelen en de balans ventilatie zorgen ervoor dat alle warmte optimaal wordt benut.

Wilt u wonen op een unieke plek aan de waterkant? Dan is dit de kans! Bekijk hier het woningaanbod.

Belangstelling voor Zuiderlei?

Schrijf u nu in en blijf op de hoogte van Zuiderlei.

Zuiderlei Rosmalen
FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Zuiderlei, Nieuwbouw in Rosmalen”

Contactgegevens Zuiderlei

Boumij Makelaars BV
Makelaar

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis
Makelaar

Het Waare Huis