Nieuwbouwproject Zuiderlei in Rosmalen

Grote diversiteit

ZuiderLei onderscheidt zich in onderstaande woonmilieus.

Thuis aan de Singel - Volledig verkocht

Alle facetten voor optimaal woonplezier zijn aanwezig. Aan de Singel komen in totaal 57 royale gezinshuizen waarvan 27 koopwoningen. Forse nieuwbouw rijwoningen waar u samen met je gezin geniet van de rustige omgeving, speelplezier voor de kinderen waarin de en een gezelligheid duidelijk voelbaar is. Kortom, het is heerlijk thuiskomen aan 'de Singel'. Nu in verkoop.

Thuis aan de Laantjes - Volledig verkocht

Geniet optimaal van het dorpse karakter in de gezellige buurt 'de Laantjes'. Verspreid over de Laantjes komen twee verschillende typen twee-onder-een-kapwoningen. Daarnaast nog een divers aanbod in het ’t Hofje. In deze mooie omgeving zorgen de nieuwbouw woningen in combinatie met de natuur voor een gezellige en rustige uitstraling met een open karakter. Geniet van rust en ruimte en laat uw kinderen zonder zorgen buiten spelen, dat is wonen in 'de Laantjes'.

Thuis aan de waterkant - verkoop voorjaar 2019

Genieten van een prachtig uitzicht, het geluid van het kabbelende water en elke dag de zon langzaam zien opkomen of ondergaan. Circa 27 zeer royale twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen zijn allen weer een stapje groter dan de woningen in de voorgaande fases. Voor uw dagelijkse rustmoment geniet u van het terras aan de voorzijde of stapt u gewoon even uw achtertuin in om te genieten van al het moois wat de natuur u er te bieden heeft. Een unieke plek waarvan u nu uw thuis kan maken.

Belangstelling voor ZuiderLei?

Schrijf u nu in en blijf op de hoogte van ZuiderLei.

Interieur impressie

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Boumij Makelaars BV
Hekellaan  6
5211 LX  'S-HERTOGENBOSCH
0736122344
nieuwbouw@boumij.nl

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis
Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat  2
5241 TC  ROSMALEN
0735236465
nieuwbouw@hetwaarehuis.nl

Het Waare Huis
Ligging van het project