Nieuwbouwproject ZuiderLei in Rosmalen

De bijzondere ligging van de 27 woningen in Rosmalen geeft u elke dag weer een vakantiegevoel! Vanaf uw veranda aan de voorzijde van de woningen kijkt u uit over het water en is het heerlijk vertoeven. Droom alvast weg bij de gedachte aan de warme zomeravonden of de prachtige zonsopkomst die u welke dag vanaf uw eigen veranda kunt bewonderen.

De woningen bieden u volop de mogelijkheid om in ZuiderLei uw droomhuis te maken. Hier creëert u de woonkeuken aan de voorzijde van de woning met uitkijk over het water. Kookt u liever met uitzicht op de achtertuin? Ook dat is mogelijk. De woningen zijn flexibel indeelbaar. De woningen zijn standaard voorzien van drie slaapkamers, een ruime badkamer en separaat toilet op de 1e verdieping. Op de 2e verdieping is er meer dan genoeg ruimte om nog een extra slaapkamer(s) te creëren.

Naast een heerlijk terras aan de voorzijde beschikken alle woningen over een grote achtertuin. Vanuit uw tuin heeft u toegang tot de garage. Aan de achterzijde van uw woning heeft u de beschikking over twee parkeerplaatsen.

Wilt u wonen op een unieke plek aan de waterkant? Dan is dit de kans! Bekijk hier het toekomstige woningaanbod. We verwachten in de nazomer van 2019 te kunnen starten met de verkoop.

U kunt zich nu inschrijvingen als belangstellende. We houden u dan automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen.

Belangstelling voor ZuiderLei?

Schrijf u nu in en blijf op de hoogte van ZuiderLei.

ZuiderLei Rosmalen
FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Zuiderlei, Nieuwbouw in Rosmalen”

Contactgegevens ZuiderLei

Boumij Makelaars BV
Makelaar

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis
Makelaar

Het Waare Huis