ZuiderLei, Rosmalen

Plan u route naar de locatie van het project ZuiderLei door een vertrekpunt in te voeren bij A.
Klik vervolgens op routebeschrijving.

Van:
Naar:ZuiderLei, Rosmalen

Historie ‘s-Hertogenbosch brengt sfeer

‘s-Hertogenbosch is één van de oudste steden van Nederland en kent daarmee een rijke historie. De prachtige Sint-Janskathedraal, het stadhuis, de bijzondere Binnendieze en de vele bochtige, verspringende straatjes met pakhuizen en koop- manswoningen maken van ’s-Hertogenbosch een bijna sprookjesachtige stad in Nederland. Maar ‘Den Bosch’ is meer dan mooi alleen. De hoofdstad van Noord-Brabant is in de afgelopen jaren vier keer benoemd tot Meest Gastvrije Stad van Nederland; de Bosschenaren ontvangen hun bezoekers met open armen. Gezelligheid, gastvrijheid en genieten; dáár draait het om in de Brabantse stad. En met honderden winkels en boetiekjes, cafés en restaurants is er altijd wat nieuws te ontdekken. De centrale ligging van Den Bosch zorgt bovendien voor een uitstekende verbinding met de rest van het land. Zo zijn Nijmegen en Arnhem in het oosten, Utrecht en Amsterdam in het noorden, Tilburg en Breda in het Westen en Eindhoven en Maastricht in het zuiden eenvoudig bereikbaar.

In het oostelijk deel van Den Bosch ligt De Groote Wielen; een karakteristieke nieuwbouwwijk Ontworpen door landschapsarchitect Hubert de Boer, midden in de natuur. De Groote Wielen bestaat uit zes verschillende woonbuurten met allemaal een eigen sfeer en karakter. De Groote Wielen is een zelfstandig functionerende woonwijk met veel eigen voorzieningen.Wel zo gemakkelijk; zo kun u voor een groot aantal zaken, waaronder de boodschappen, Gewoon in u eigen wijk terecht. De wijk beschikt daarbij over verschillende basisscholen, diverse medische en sociale voorzieningen, horeca en verschillende sport- en recreatiemogelijkheden aan de waterplas of op de sportvelden. Voor overige zaken, zoals een station en middelbare scholen, kun u in de directe omgeving terecht. De Groote Wielen is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, met snelle toegang totde meest belangrijkste snelwegen en openbaar vervoersverbindingen.

De Lanen, Rosmalen

Wonen in de Lanen is wonen midden in een natuurlijke omgeving. De buurt maakt deel uit van de wijk de Groote Wielen in Rosmalen, gelegen in het oostelijk deel van ’s-Hertogenbosch. Aan de noord- en westzijde grenst Lanen aan het open rivierpolderlandschap en in het oosten aan het polderpark. De zuidzijde is gericht op de Groote Wielenplas.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Boumij Makelaars BV
Hekellaan  6
5211 LX  'S-HERTOGENBOSCH
0736122344
nieuwbouw@boumij.nl

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis
Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat  2
5241 TC  ROSMALEN
0735236465
nieuwbouw@hetwaarehuis.nl

Het Waare Huis
Ligging van het project