Gebiedskaart ZuiderLei

Gebiedskaart Park Hoog lede

Gebiedskaart ZuiderLei; Bekijk hieronder wat de verschillende gebieden te bieden hebben.

De Lanen

De Lanen - ZuiderLei

Wonen in de Lanen is wonen midden in een natuurlijke omgeving. Aan de noord- en westzijde grenst Lanen aan het open rivierpolderlandschap en in het oosten aan het polderpark. ZuiderLei, de zuidzijde is gericht op de waterplas.

De laatste fase Thuis aan de Waterkant is wonen op een unieke plek aan de waterplas!

Bekijk meer informatie over ZuiderLei

Groote Wielen Plas

Groote Wielen Plas

Een belangrijk onderdeel van De Groote Wielen is de centrale waterplas. Deze grenst aan de woongebieden. Bovendien biedt de waterplas ongekende mogelijkheden voor sport en recreatie. Heerlijk wandelen langs de oevers van de waterplas, vissen, roeien, surfen, lekker zonnen op het strand: het kan allemaal in De Groote Wielen.

ZuiderLei grenst direct aan de waterplas. Hier kunt u optimaal genieten van de mooie en rustgevende sfeer van het water. De oevers van de plas vormen een perfect startpunt voor fantastische wandel- of fietstochten.

Overigens is de waterplas geen officieel zwemwater. Het is in eerste instantie bedoeld als waterbekken voor de watermachine: een gesloten systeem, dat het water op een natuurlijke manier zuivert. Daarom is het belangrijk dat er zuurstof in het water zit, er planten in en langs kunnen groeien en er vissen kunnen leven. U kan heerlijk in dit natuurwater zwemmen. Er worden echter geen speciale maatregelen genomen om het zwemmen te bevorderen, zoals in zwembaden wel gebeurt.

Zie ook http://www.degrootewielenonline.nl/buurten/de-waterplas/

Kanaalpark

Kanaalpark

Kanaalpark

intimiteit van de vele omliggende akkers en bossen. ZuiderLei grenst aan het Kanaalpark; een landschapspark dat zich uitstrekt van Berlicum tot aan de Maas, met de ‘Rosmalense Aa’ als kern. Deze volledig nieuwe beek is een afstakking van dde AA en slingert over een lengete van zeven kilometer naar de Maas.

De beek heeft brede ,natuurlijkvriendelijke oevers en wuivende rietkragen en er komen bijzondere vissen voor zoals de kopvoorn en winde. Het Kanaalpark is aantrekkelijk voor dieren en planten, maar ook voor de mensen uit de stad. Het park sluit aan op bestaande natuurgebieden rondom de stad ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen.

Top
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Boumij Makelaars BV
Hekellaan  6
5211 LX  'S-HERTOGENBOSCH
0736122344
nieuwbouw@boumij.nl

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis
Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat  2
5241 TC  ROSMALEN
0735236465
nieuwbouw@hetwaarehuis.nl

Het Waare Huis
Ligging van het project