Deelgebieden

Zuiderlei is gelegen in De Lanen, een onderdeel van de Groote wielen in Rosmalen. De Groote Wielen bestaat uit verschillende woonbuurten met allemaal een eigen sfeer en karakter. De Groote Wielen is een zelfstandig functionerende woonwijk met veel eigen voorzieningen. De wijk beschikt over verschillende winkels, basisscholen, diverse medische en sociale voorzieningen, horeca en verschillende sport- en recreatiemogelijkheden aan de waterplas of op de sportvelden. Voor overige zaken, zoals een station en middelbare scholen, kun u in de directe omgeving terecht.

De Groote Wielen is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, met snelle toegang tot de meest belangrijkste snelwegen en openbaar vervoersverbindingen.

Wonen in de Lanen is wonen midden in een natuurlijke omgeving. Aan de noord- en westzijde grenst Lanen aan het open rivierpolderlandschap en in het oosten aan het polderpark. Zuiderlei, de zuidzijde is gericht op de waterplas.

De laatste fase Thuis aan de Waterkant is wonen op een unieke plek aan de waterplas!

Zuiderlei Rosmalen
Gebiedskaart
In verkoop
In verkoop
In verkoop
In verkoop
In verkoop
In verkoop
In verkoop
In verkoop
In verkoop
In verkoop
X
TITEL

De Lanen - Zuiderlei

TITEL

Groote Wielen Plas

Een belangrijk onderdeel van De Groote Wielen is de centrale waterplas. Deze grenst aan de woongebieden. Bovendien biedt de waterplas ongekende mogelijkheden voor sport en recreatie. Heerlijk wandelen langs de oevers van de waterplas, vissen, roeien, surfen, lekker zonnen op het strand. Zuiderlei grenst direct aan de waterplas. Hier kunt u optimaal genieten van de mooie en rustgevende sfeer van het water. De oevers van de plas vormen een perfect startpunt voor fantastische wandel- of fietstochten.

TITEL

Broekland


TITEL

De Watertuinen


TITEL

Bedrijvenpark De Groote Vliet


TITEL

Vlietdijk


TITEL

Groenzone


TITEL

Kanaalpark

Zuiderlei grenst aan het Kanaalpark; een landschapspark dat zich uitstrekt van Berlicum tot aan de Maas, met de ‘Rosmalense Aa’ als kern. Deze volledig nieuwe beek is een afstakking van dde AA en slingert over een lengete van zeven kilometer naar de Maas.

Gebiedskaart Zuiderlei; Klik op een pointer om de informatie te bekijken.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Zuiderlei, Nieuwbouw in Rosmalen”

Contactgegevens Zuiderlei

Boumij Makelaars BV
Makelaar

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis
Makelaar

Het Waare Huis