Thuis aan de Laantjes nú in verkoop!

Geplaatst op 20-12-2017

Je wordt wakker, schuift de gordijnen open en met het geluid van het kabbelende water op de achtergrond, kijk je uit over de prachtige oevers van 'ZuiderLei'. In een mooie, rijke, groene omgeving, waar je optimaal geniet van pure rust, voel je je gelijk Thuis aan de Laantjes.

Verspreid over de Laantjes komen in totaal 28 woningen. Er is keuze uit gezellige hofwoningen met een fraaie veranda of twee-onder-eenkapwoningen met een veranda, een zij-uitbouw of een garage. Genoeg te kiezen dus!
Alle woningen hebben de luxe van 2 eigen parkeerplaatsen en de kavels zijn ruim.

Maak kennis met de woningtypen
Wonintype Diamantvink is een traditionele twee-onder-een-kapwoning met een garage, eigen oprit en 2 parkeerplaatsen. Woningtype Citroenzanger is een twee-onder-een-kapwoning met in basis een zij-uitbouw. Hierdoor word je leefruimte aan de achterzijde bijna 9 meter breed! In beide woningtypen kun je een gezellige leefkeuken creëren. De achtertuinen zijn gericht op het oosten of het westen. 

Daarnaast kun je kiezen voor gezellig wonen aan ’t Hofje. Hier komen 10 woningen, bestaande uit 2 rijtjes van 4 woningen en een bijzondere twee-onder-een-kapwoning op de kopse kant.  De woningen - type Edelzanger - hebben een sfeervolle veranda aan de voorzijde en bieden een heerlijk uitzicht op het groen en op het water.

Benieuwd naar het interieur en de plattegronden? 
Laat u inspireren en bekijk de brochure
V.O.N. prijzen vanaf Euro 289.900,-

Wilt u een (t)huis aan de Singel?
De verkoop is gestart en u kunt zich inschrijven op de woning(en) van uw voorkeur tot en met 8 januari a.s. 12.00 uur.  Om het digitale inschrijfformulier te ontvangen, registreert u zichzelf eerst als belangstellende voor Thuis aan de Laantjes. U ontvangt vervolgens een link waarmee u zich online in kunt schrijven.

  • Thuis aan de Laantjes nú in verkoop!

“Zuiderlei, Nieuwbouw in Rosmalen”

Contactgegevens Zuiderlei

Boumij Makelaars BV
Makelaar

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis
Makelaar

Het Waare Huis