Nieuwsbrief juni 2017

Geplaatst op 26-06-2017

Je wordt wakker, schuift de gordijnen open en met het geluid van het kabbelende water op de achtergrond, kijk je uit over de prachtige oevers van 'ZuiderLei'. In een mooie, rijke, groene omgeving, waar je altijd optimaal geniet van pure rust, voel je je gelijk thuis aan de waterkant, de laantjes of de singel.

In deze nieuwsbrief meer over de planning, start verkoop & verkoopprocedure.

Begin september - Online start verkoop

Eerder hebben wij u aangegeven eind juni te kunnen starten met de verkoop van het eerste deelgebied - Wonen aan de Singel - 27 forse koopwoningen. Helaas moeten wij u mededelen dat de verkoop pas ná de zomervakantie zal plaats vinden. Het uitwerken van alle verkoopstukken heeft meer tijd nodig dan verwacht. Goed werk heeft immers tijd nodig. Alvast meer informatie over de verkoopprocedure vindt u hieronder. 

Momenteel werken we aan de laatste verkoopvoorbereidingen zodat we begin september de definitieve verkoopdocumentatie online beschikbaar kunnen stellen, vanaf dit moment is het mogelijk om u in te schrijven op één of meerdere bouwnummers. 

Binnenkort op www.zuiderlei.nl meer informatie over de verschillende woningtypes van de eerste fase. We zijn benieuwd naar uw favoriet! 

Verkoopprocedure

We informeren u graag alvast over de verkoopprocedure voor de 1e fase.

De verkoop start op begin september (datum later te bepalen).
Vanaf dan is de brochure, de prijslijst en alle overige relevante informatie uitsluitend online beschikbaar op de website www.woneninzuiderlei.nl
Hiervoor krijgt u automatisch een email toegestuurd.

U kunt zich inschrijven voor een specifieke woning/bouwnummer van uw voorkeur. Dit gaat middels een online inschrijfformulier. Hiervoor krijgt u automatisch een email toegestuurd begin september.

Online inschrijven kan tot en met – datum later bepalen. We zullen de woningen toewijzen op basis van voorkeuren (indien nodig kan het zijn dat er geloot gaat worden). We proberen een optimale verdeling van de kavels te krijgen. Om zoveel mogelijk kans te maken op een woning is het raadzaam meerdere voorkeuren aan te geven.

Na toewijzing worden de toegewezen kandidaten uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij een van de makelaars, aansluitend zal een vrijblijvend gesprek met een financieel adviseur plaatsvinden.

Na het verkoopgesprek krijgen kandidaten een optie van 2 weken. Hierna volgt de beslissing tot aankoop van de woning. Aankoop is altijd onder de ontbindende voorwaarden van financiering.

Indien kandidaten afzien van aankoop, volgt een afspraak met een reserve kandidaat.


Het is dus niet mogelijk om nu al een optie te nemen op één van de woningen. Deze worden verstrekt na inschrijving

Na de aankoop van de woning wordt u uitgenodigd door de woonadviseur van de Dura Vermeer, zij begeleiden u bij het meer-/minderwerktraject. 

Meer informatie?

Wilt u op voorhand al meer informatie over de verkoop van uw huidige woning, de waarde van uw woning of uw financiële situatie? Neem contact op met onze makelaars, zij staan u graag  te woord met advies en informatie.

“Zuiderlei, Nieuwbouw in Rosmalen”

Contactgegevens Zuiderlei

Boumij Makelaars BV
Makelaar

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis
Makelaar

Het Waare Huis