Woonwensen enquête

Geplaatst op 12-06-2017

We willen iedereen hartelijk danken voor het invullen van de woonwens-enquête. Het geeft ons een goed beeld van uw woonwensen voor de eerste fase en de vervolg fasen.

Wij mogen constateren dat er volop interesse is in de locatie en in het project ZuiderLei. De enquête loopt nog enkele weken door. Dus mocht u de enquête nog niet hebben ingevuld, dit kan nog steeds! We brengen u graag alvast op de hoogte van de (voorlopige) uitkomsten:

In deze factsheet en hieronder enkele resultaten.

Bijna 200 belangstellenden in het project hebben aan de woonwens-enquête deelgenomen. 70% Daarvan is daadwerkelijk opzoek naar een nieuwe woning.

Voor het overgrote deel van geïnteresseerden spreekt de groene omgeving, de ligging aan de Groote Wielenplas en het feit dat het een nieuwbouwwoning is het meeste aan.

Opvallend is dat belangstelling voor de 3 verschillende fases nagenoeg gelijk is, allen rond de 30%. 

De belangstelling voor de woningtypen is goed verdeeld binnen de bepaalde fasen.


Al met al een resultaat waar wij blij mee zijn!

Hoe nu verder...


Thuis aan de Singel
Zoals eerder aangegeven is de verwachting eind juni te kunnen starten met de verkoop van het eerste deelgebied - Wonen aan de Singel - 27 forse koopwoningen. De voorbereidingen zijn hiervoor in volle gang. Over enkele weken meer uitleg over de verkoopprocedure. 

Thuis aan de Laantjes
Geniet optimaal van het dorpse karakter in de gezellige buurt 'de Laantjes'. Verspreid over de Laantjes komen twee verschillende typen twee-onder-een-kapwoningen. Daarnaast nog een divers aanbod in het intieme Hofje. In deze mooie omgeving zorgen de nieuwbouw woningen in combinatie met de natuur voor een gezellige en rustige uitstraling met een open karakter. Geniet van rust en ruimte en laat je kinderen zonder zorgen buiten spelen, dat is wonen in 'de Laantjes'. 
Verwachting start verkoop september 2017.

Thuis aan de waterkant
Genieten van een prachtig uitzicht, het geluid van het kabbelende water en elke dag de zon langzaam zien opkomen of ondergaan. Circa 27 zeer royale twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen zijn allen weer een stapje groter dan de woningen aan de Laantjes. Voor je dagelijkse rustmoment geniet je van het terras aan de voorzijde of stap je gewoon even je achtertuin in om te genieten van al het moois wat de natuur je er te bieden heeft. Een unieke plek waarvan jij nu jouw thuis kan maken. 
Verwachting start verkoop 4e kwartaal 2017.

* De planning is een prognose en kan tussentijds naar behoefte van het proces worden aangepast. Belangstellenden zullen via digitale nieuwsbrieven hiervan op de hoogte worden gehouden.

“Zuiderlei, Nieuwbouw in Rosmalen”

Contactgegevens Zuiderlei

Boumij Makelaars BV
Makelaar

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis
Makelaar

Het Waare Huis