Vol trots presenteren wij u het het eerste ONLINE magazine van ZuiderLei.

Geplaatst op 11-04-2017

Hier vindt u meer informatie over dit bijzondere project op deze prachtlocatie. U kunt informatie vinden over de locatie, de woningtypes en over van alles wat het kopen van een nieuwbouwwoning zo leuk maakt! Laat u verrassen & inspireren!

Hoe wilt u wonen in ZuiderLei?
Wij zijn erg benieuwd hoe en waar u op deze plek zou willen wonen. Wij willen u daarom uitnodigen om deel te nemen aan een online woonwensen enquête. We horen dan graag van u naar welk woningtype uw voorkeur uit gaat! Ook is er aandacht voor specifieke wensen en uw woonsituatie. Op deze manier willen wij proberen de woningen nog beter te laten aansluiten op uw wensen. We vinden het belangrijk dat u kunt wonen zoals u dat wilt!

In de enquête kunt u de woningtypes Wonen aan de Singel en Wonen aan de Laantjes van ZuiderLei bekijken. Deze enquête geeft inzicht in de verschillende types, de (basis) plattegronden, specificaties en bijzonderheden.

Heeft u belangstelling voor wonen aan de Waterkant? Dan vragen wij u nog even geduld te hebben voor wat betreft de plattegronden en specificaties. U kunt uiteraard wel aangeven dat uw voorkeur naar dit deelgebied uitgaat.

Door uw inschrijving op de website ontvangt u automatisch de enquête. Nog niet ingeschreven? Dan kunt u hier terecht. De enquete kunt u binnen enkele weken verwachten.

Veel kijk & leesplezier!

“Zuiderlei, Nieuwbouw in Rosmalen”

Contactgegevens Zuiderlei

Boumij Makelaars BV
Makelaar

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis
Makelaar

Het Waare Huis