Nieuws 16 februari 2017

Geplaatst op 20-02-2017

Je wordt wakker, schuift de gordijnen open en met het geluid van het kabbelende water op de achtergrond, kijk je uit over de prachtige oevers van 'ZuiderLei'. In een mooie, rijke, groene omgeving, waar je altijd optimaal geniet van pure rust, voel je je gelijk thuis aan de waterkant, de laantjes of de singel.

Hartelijk dank voor uw belangstelling in ZuiderLei. Op deze droomlocatie in De Lanen ontwikkeld AM bv circa 125 woningen. Een divers aanbod in vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap- en forse rijwoningen.

We hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. Er is volop gewerkt aan de ontwerpen en deze beginnen steeds meer vorm te krijgen.
De aangepaste (voorlopige) verkaveling voor ZuiderLei kunt u hieronder terugvinden. Dit geeft een goed beeld van het toekomstige aanbod in ZuiderLei. Er is ook een aanzet gemaakt voor de inrichting van het openbaar gebied. Die ziet u hieronder:

Situatietekening

De woningen aan de waterkant en een deel van de woningen aan de Laantjes zijn uitgerust met een terras/veranda aan de voorzijde. In het plan is rekening gehouden met voldoende parkeerruimte. Parkeren zal bij de woningen aan de waterkant en bij de woningen aan de Laantjes plaatsvinden aan de achterzijde (tuinzijde) van de woningen. Hierdoor blijft de waterkant autoluw en kunt u optimaal genieten van het uitzicht!

De volgende impressie geeft een indruk van het binnengebied waar het parkeren komt. Ook dit wordt zorgvuldig vorm gegeven:

Impressie

Hoe wilt u wonen in ZuiderLei?
Wij zijn erg benieuwd hoe u op deze plek zou willen wonen. Wij willen u daarom uitnodigen om deel te nemen aan een online woonwensen enquête.
U kunt hierin de verschillende woning types van ZuiderLei bekijken. Dit geeft een inzicht in de verschillende types, de (basis) plattegronden, specificaties en bijzonderheden. We horen dan graag van u naar welk woningtype de voorkeur uit gaat! Ook is er aandacht voor specifieke wensen en uw woonsituatie. Op deze manier willen wij proberen de woningen nog beter te laten aansluiten op uw wensen. We vinden het belangrijk dat u kunt wonen zoals u dat wilt!

Door uw inschrijving op de website ontvangt u automatisch de enquête.
Deze kunt u medio maart verwachten.

Straatnamen
De straatnamen voor De Lanen zijn bekend:
1 'Singel'
2 'Koornwaardlaan'
3 'Ulperstraat'
4 'Lommergroen'
5 'Pastelblauw'
6 'Nevelwit'
7 'Meander'
8 'Meranti'
9 'Palissander'
10'Bankirai'

Straatnamen

Bereikbaarheid De Lanen
Met alle ontwikkelingen in De Lanen is ook het moment aangebroken om te zorgen voor een goede bereikbaarheid. Hiervoor worden twee bruggen gebouwd, de Bastionbrug en de Rietkraagbrug. Lees hier meer informatie: http://www.degrootewielenonline.nl/aanleg-bruggen/

Bereikbaarheid

De planning
Vaststelling verkaveling & ontwerp
Indicatie: tot en met 2e kwartaal 2017
Start verkoop eerste deelproject
Indicatie: zomer 2017
Start bouw eerste deelproject
Indicatie: eind 2017

  • Nieuws 16 februari 2017

“Zuiderlei, Nieuwbouw in Rosmalen”

Contactgegevens Zuiderlei

Boumij Makelaars BV
Makelaar

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis
Makelaar

Het Waare Huis