Wonen aan de Oevers van de Lanen

Geplaatst op 08-11-2016

Je wordt wakker, schuift de gordijnen open en met het geluid van het kabbelende water op de achtergrond, kijk je uit over de prachtige oevers van 'ZuiderLei'. In een mooie, rijke, groene omgeving, waar je altijd optimaal geniet van pure rust, voel je je gelijk thuis aan de waterkant, de laantjes of de singel.

Hartelijk dank voor uw belangstelling in ZuiderLei. Op deze droomlocatie in De Lanen ontwikkeld AM bv circa 125 woningen. Een divers aanbod in vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap- en forse rijwoningen.

De voorlopige verkaveling voor ZuiderLei kunt u hieronder terugvinden. Hierin blijven we aanpassingen en verbeteringen toevoegen. Dit omdat we altijd zoeken naar de ideale verkaveling! Bij het bepalen van de verkaveling wordt rekening gehouden met uiteraard het bepaalde woningtype maar er wordt ook gekeken naar het uitzicht, de voor- en achtertuinen, de parkeeroplossingen & het openbare gebied. Zo proberen we bijvoorbeeld de woningen aan de laantjes ook een uitzicht te geven op het water. De woningen aan de waterkant en een deel van de woningen aan de laantjes krijgen een terras/veranda aan de voorzijde van de woning. Deze moet weer logisch aansluiting vinden op het openbare gebied. Een hele puzzel dus!

Het aanbod in ZuiderLei

Wonen aan de singel; forse rijwoningen;
Wonen aan de laantjes; twee-onder-een-kapwoningen in diversen formaten en enkele rijwoningen;
Wonen aan de waterkant; zeer royale twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Standaard voorzien van een heerlijk royaal terras aan de voorzijde van de woning.


De ontwerpen van de woningen krijgen steeds meer vorm en het wordt steeds duidelijker hoe mooi ZuiderLei gaat worden. In de volgende nieuwsbrief stellen we de architecten aan u voor. We verwachten dan ook een eerste sneakpreview te kunnen geven van de ontwerpen!

Situatiekaart ZuiderLei

Nieuws
Bouwplaats ZuiderLei

Werkzaamheden gestart
Een aantal maanden geleden is gestart met het bouwrijp maken van De Lanen. De begroeiing is weggemaaid, riolering is aangelegd en de sloten zijn gedempt. Beetje bij beetje krijgt de noordzijde van De Groote Wielen vorm. Volgens planning wordt het zuidelijk deel van De Lanen eind dit jaar bouwrijp opgeleverd. De verschillende deelgebieden kunnen hierna starten.

Brug over de groote wielenplas
Gemeente 's-Hertogenbosch kiest voor aannemer Colijn Beton- en Waterbouw uit Breda om het ontwerp en de uitvoering van de brug over de Groote Wielenplas te realiseren. Dat is de uitkomst van de aanbestedingsprocedure die de gemeente de afgelopen maanden heeft doorlopen. Een brug geïnspireerd op de weidsheid van het landschap en de rietkragen die rond de Groote Wielenplas groeien. Een ontwerp van Arc2 architecten. Het leuke is dat je er met kleine zeilbootjes onder door kunt varen! De nieuwe brug is eind 2017 klaar. Voor meer informatie zie ook:http://www.levenindelanen.nl/actueel/

Brug over de Groote Wielenplas

De planning
vaststelling verkaveling & ontwerp
Indicatie: tot en met eerste kwartaal 2017

Start verkoop eerste deelproject
Indicatie: voorjaar 2017

Start bouw eerste deelproject
Indicatie: 2e helft 2017

Belangstelling in ZuiderLei?
Door uw inschrijvingen houden we u automatisch op de hoogte van alle ontwikkelingen.

“Zuiderlei, Nieuwbouw in Rosmalen”

Contactgegevens Zuiderlei

Boumij Makelaars BV
Makelaar

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis
Makelaar

Het Waare Huis