Thuis aan de Waterkant | Meet & Greet dinsdag 8 oktober

Geplaatst op 07-10-2019

Onlangs is de verkoop gestart van de 27 woningen in Zuiderlei | Thuis aan de Waterkant. Inschrijven* op een woning kan nog tot en met zondag 13 oktober. U kunt zich inschrijven door belangstelling te tonen.

Meet & Greet
De verkoopdocumentatie wordt compleet online beschikbaar gesteld, o.a. met een mooie digitale verkoopbrochure. Hier vindt u alle informatie over de woningen. Heeft u na het doornemen nog vragen, bijvoorbeeld over de woningen, bouwtijd of de meerwerkopties? Dan nodigen we u graag uit voor de Meet & Greet voor Zuiderlei.

Meet & Greet
Inloopbijeenkomst: dinsdag 8 oktober 18.30 tot 20.00 uur
Dura Vermeer, Pettelaarpark 1 te 's-Hertogenbosch

Wat kunt u verwachten tijdens de Meet & Greet? U kunt uw vragen stellen aan de makelaars Boumij Makelaars en Het Waare Huis. Vragen over de plattegronden? We nemen ze graag met u door. De woonadviseur van Dura Vermeer is aanwezig om de meerwerkopties toe te lichten. Kortom de plek om uw eventuele vragen nog te stellen, zodat u helemaal goed geïnformeerd een keuze kan maken voor een woning in Zuiderlei.

AM kiest voor digitale verkoopbrochures, er is geen print verkoopbrochure beschikbaar

Koopdocumentatie
Alle koopdocumentatie en de prijslijst vindt u hier terug.

Voorkeur makelaarskantoor
De woningen in Zuiderlei worden verkocht door Boumij Makelaars en Het Waare Huis. Heeft u een specifieke voorkeur voor één van beide kantoren dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld van het online inschrijfformulier.

Vragen?
Als u vragen heeft, dan kunt u uiteraard contact opnemen met een van de makelaars.

  • Thuis aan de Waterkant | Meet & Greet dinsdag 8 oktober

“Zuiderlei, Nieuwbouw in Rosmalen”

Contactgegevens Zuiderlei

Boumij Makelaars BV
Makelaar

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis
Makelaar

Het Waare Huis