Thuis aan de Waterkant | (Online) Start verkoop op 4 oktober aanstaande

Geplaatst op 03-10-2019

Verdeeld over de oever komen er 22 twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande villa’s. De woningen liggen allemaal aan de groene buitenrand van het project Zuiderlei aan de Groote Wielenplas. Er zijn volop verschillen in details, kleur en kaprichting en juist deze variatie geeft Zuiderlei haar charme.
Vanaf de veranda heeft u altijd een prachtig uitzicht over het water. Beleef het straks zelf en geniet van elke dag een beetje dat vakantiegevoel.

Maak een virtuele wandeling door Zuiderlei »

4 oktober aanstaande ( online) start verkoop
Momenteel werken we aan de laatste verkoopvoorbereidingen zodat we op vrijdag 4 oktober de definitieve verkoopdocumentatie online beschikbaar kunnen stellen, vanaf dat moment is het mogelijk om u in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers.

Verkoopprocedure
We informeren u graag alvast over de verkoopprocedure.

 • De verkoop start op 4 oktober 2109.
  Vanaf dan is de digitale brochure, de prijslijst en alle overige relevante informatie online beschikbaar op de website.
  Hiervoor krijgt u automatisch een email toegestuurd.
 • U kunt inschrijven voor een specifieke woning/bouwnummer van uw voorkeur. Dit gaat middels een online inschrijfformulier. Hiervoor krijgt u automatisch een email toegestuurd.
 • Online inschrijven kan tot en met zondag 13 oktober. We zullen de woningen toewijzen op basis van voorkeuren (indien nodig kan het zijn dat er geloot gaat worden). We proberen een optimale verdeling van de kavels te krijgen. Om zoveel mogelijk kans te maken op een woning is het raadzaam meerdere voorkeuren aan te geven.
 • Na toewijzing (uiterlijk 15 oktober 2019) worden de toegewezen kandidaten uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij een van de makelaars, aansluitend zal een vrijblijvend gesprek met een financieel adviseur plaatsvinden.
 • Na het verkoopgesprek krijgen kandidaten een optie van 2 weken. Hierna volgt de beslissing tot aankoop van de woning. Aankoop is altijd onder de ontbindende voorwaarden van financiering.
 • Indien kandidaten afzien van aankoop, volgt een afspraak met een reserve kandidaat.
 • Het is dus niet mogelijk om nu al een optie te nemen op één van de woningen. Deze worden verstrekt na inschrijving.
 • Na de aankoop van de woning wordt u uitgenodigd door de woonadviseur van Dura Vermeer, zij begeleiden u bij het meer-/minderwerktraject.

Meet & Greet
Heeft u na het doornemen van de online verkoopdocumentatie nog vragen? Breng dan een bezoek aan de Meet & Greet op dinsdag 8 oktober bij Dura Vermeer, Pettelaarpark 1 te 's-Hertogenbosch. Het projectteam van Zuiderlei is hier aanwezig om u alle informatie te geven over de bouw en inrichtingsmogelijkheden. Uiteraard zijn ook de makelaars van Boumij Makelaars en Het Waare Huis aanwezig. Dit zodat u helemaal goed geïnformeerd een keuze kan maken voor een woning in Zuiderlei.

Meet & Greet
Inloopbijeenkomst: dinsdag 8 oktober 18.30 tot 20.00
Dura Vermeer, Pettelaarpark 1 te 's-Hertogenbosch

Meer informatie?
Wilt u op voorhand al meer informatie over de verkoop van uw huidige woning, de waarde van uw woning of uw financiële situatie? Neem contact op met onze makelaars, zij staan u graag te woord met advies en informatie.

 • Thuis aan de Waterkant | (Online) Start verkoop op 4 oktober aanstaande

“Zuiderlei, Nieuwbouw in Rosmalen”

Contactgegevens Zuiderlei

Boumij Makelaars BV
Makelaar

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis
Makelaar

Het Waare Huis