Eind september start verkoop Thuis aan de Waterkant!

Geplaatst op 10-09-2019

Momenteel werken we aan de laatste verkoopvoorbereidingen zodat we eind september de definitieve verkoopdocumentatie online beschikbaar kunnen stellen, vanaf dat moment is het mogelijk om u in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers.

Verdeeld over de oever komen er 22 twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande villa’s. De woningen liggen allemaal aan de groene buitenrand van het project Zuiderlei aan de Groote Wielen plas. Er zijn volop verschillen in details, kleur en kaprichting en juist deze variatie geeft Zuiderlei haar charme.
Vanaf de veranda heeft u altijd een prachtig uitzicht over het water. Beleef het straks zelf en geniet van elke dag een beetje van dat vakantiegevoel.

Verkoopprocedure

We informeren u graag alvast over de verkoopprocedure. 

 • De verkoop start eind september. De definitieve datum volgt.
  Vanaf dan is de digitale brochure, de prijslijst en alle overige relevante informatie op onze site beschikbaar.
  Hiervoor krijgt u automatisch een email toegestuurd.
 • U kunt inschrijven voor een specifieke woning/bouwnummer van uw voorkeur. Dit gaat middels een online inschrijfformulier. Hiervoor krijgt u automatisch een email toegestuurd.
 • Online inschrijven kan tot en met – datum nader te bepalen. We zullen de woningen toewijzen op basis van voorkeuren (indien nodig kan het zijn dat er geloot gaat worden). We proberen een optimale verdeling van de kavels te krijgen. Om zoveel mogelijk kans te maken op een woning is het raadzaam meerdere voorkeuren aan te geven.
 • Na toewijzing worden de toegewezen kandidaten uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij een van de makelaars, aansluitend zal een vrijblijvend gesprek met een financieel adviseur plaatsvinden.
 • Na het verkoopgesprek krijgen kandidaten een optie van 2 weken. Hierna volgt de beslissing tot aankoop van de woning. Aankoop is altijd onder de ontbindende voorwaarden van financiering.
 • Indien kandidaten afzien van aankoop, volgt een afspraak met een reserve kandidaat.
 • Het is dus niet mogelijk om nu al een optie te nemen op één van de woningen. Deze worden verstrekt na inschrijving.
 • Na de aankoop van de woning wordt u uitgenodigd door de woonadviseur van Dura Vermeer, zij begeleiden u bij het meer-/minderwerktraject.
 • Eind september start verkoop Thuis aan de Waterkant!

“Zuiderlei, Nieuwbouw in Rosmalen”

Contactgegevens Zuiderlei

Boumij Makelaars BV
Makelaar

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis
Makelaar

Het Waare Huis