Binnenkort start verkoop Thuis aan de Waterkant

Geplaatst op 27-06-2019

U wordt wakker, schuift de gordijnen open en met het geluid van het kabbelende water op de achtergrond, kijk je uit over de prachtige oevers van 'ZuiderLei'. In een mooie, rijke, groene omgeving, waar u altijd optimaal geniet van pure rust, voelt u zich gelijk Thuis aan de Waterkant. 

We zijn verheugd de plannen voor de prachtige woningen aan de Waterkant te kunnen presenteren via de online planpresentatie. 27 Koopwoningen uitgevoerd in 4 verschillende typen twee-onder-een-kapwoningen ( 22 woningen) en riante vrijstaande woningen (5 woningen). 

Woningaanbod
Om u een idee te geven van de woningtypes, plattegronden, specifieke kenmerken en een prijsindicatie, verwijzen wij u naar de pagina woningaanbod

Start verkoop
In de zomer zetten we de laatste puntjes op de i voor wat betreft de verkoopstukken. Wij verwachten u in september te kunnen informeren over de start verkoop. U ontvangt van ons een nieuwsbrief met meer informatie over de verkoopprocedure. 

We hopen u met dit bericht weer op de hoogte te hebben gebracht. 

Meer informatie?
Wilt u op voorhand al meer informatie over de verkoop van uw huidige woning, de waarde van uw woning of uw financiële situatie? Neem contact op met onze makelaars, zij staan u graag te woord met advies en informatie.

  • Binnenkort start verkoop Thuis aan de Waterkant

“Zuiderlei, Nieuwbouw in Rosmalen”

Contactgegevens Zuiderlei

Boumij Makelaars BV
Makelaar

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis
Makelaar

Het Waare Huis