ZuiderLei | Thuis aan de Waterkant

Geplaatst op 19-06-2019

U wordt wakker, schuift de gordijnen open en met het geluid van het kabbelende water op de achtergrond, kijk je uit over de prachtige oevers van 'ZuiderLei'. In een mooie, rijke, groene omgeving, waar u altijd optimaal geniet van pure rust, voelt u zich gelijk Thuis aan de Waterkant.

Binnenkort: Thuis aan de Waterkant
Na een succesvolle verkoop van de eerste twee fases in Zuiderlei, wonen aan de Singel en wonen aan de Laantjes, is het even stil geweest vanuit onze zijde. Echter achter de schermen is er heel hard gewerkt aan de voltooiing van het project. De kers op de taart: wonen in Thuis aan de Waterkant!

Na een lange en intensieve voorbereidingsperiode presenteren wij u vol trots de plannen en planning voor Thuis aan de Waterkant.

Aan de waterkant worden in totaal 27 woningen gerealiseerd. Het aanbod bestaat uit 22 karakteristieke en grote (XL) twee-onder-een-kapwoning en 5 vrijstaande woningen. De woningen zijn allen zeer ruim van opzet (meer dan 200 m² woonoppervlak) en hebben een nautisch karakter. Bovendien zijn ze op de toekomst voorbereid (gasloos) en duurzaam ontwikkeld. Elke woning beschikt standaard over zonnepanelen en is voorzien van een warmtepomp. Zo ervaart u rust, ruimte en duurzaamheid op de mooiste plek!

Online planpresentatie
Op korte termijn presenteren wij u online de woningen van Thuis aan de waterkant. Hier vindt u meer informatie over de woningtypes inclusief de woningplattegronden, artist impressions en koopsomindicaties. Aansluitend op de planpresentatie kunnen we starten met de daadwerkelijke verkoop, verwachting nazomer 2019.

  • 	 ZuiderLei | Thuis aan de Waterkant

“Zuiderlei, Nieuwbouw in Rosmalen”

Contactgegevens Zuiderlei

Boumij Makelaars BV
Makelaar

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis
Makelaar

Het Waare Huis